آنالیز و تحلیل برنامه ی اینترنتی پیشگو با اجرای پژمان جمشیدی(برنامه دوم:باران کوثری)

پژمانی که نمی شناسیم!

امین محمدی

موتور برنامه ی <<پیشگو>> کم کم روشن می شود و این برنامه در دومین قسمت خود مهمان یک چهره ی پرحاشیه بود. کسی که چند ماه پیش مصاحبه اش در برنامه ی <<منو بشناس>> با اجرای فرزاد فرزین پخش نشد و حالا به نظر می رسد که قلم عفو بر روی اسمش قرار گرفته!

  • حضور مجری (۲ ستاره از ۵ ستاره)

با این که حضور پژمان جمشیدی در سمت مجری نسبت به برنامه ی اول پخته تر بود اما کماکان یکی از اصلی ترین مشکلات پیشگو، جمشیدی است. حالا شاید بتوان با اطمینان تر گفت که او انتخاب مناسبی برای این برنامه نبوده است. اجرای دوپاره ی او کاملا برای مخاطب عادی هم قابل لمس است. لحن متضاد جمشیدی در اجرای پیشگو یکی از برجسته ترین نکات این برنامه است. حضور خشک و رسمی در نیمه ی اول برنامه و سپس تبدیل به پژمانی که همه می شناسیم. او در ابتدای برنامه پلاتویی را اجرا می کند که به نظر می رسد سعی شد تا در رسمی ترین شکل ممکن برگزار شود. (از موزیک زیرمتن تا نوع اجرا) در بخش بعدی که باید مهمان را با یک خاطره، معرفی کند کماکان جدیت خود را حفظ می کند. و این نکته در برنامه ی کوثری به شدت برجسته تر می شود زیرا اساسا خاطره ی کوثری یک خاطره با ظرفیت کمدی است اما مشخص نمی شود که چرا اصرار بر جدی اجرا کردن مجری وجود دارد؟ آن هم در موضوعاتی که جای شوخی زیاد دارد و جمشیدی متخصص درآوردن چنین شوخی هایی است. این جدیت در بخش مصاحبه ی گذشته ی برنامه هم دیده می شود. حضور جمشیدی در این بخش انگار با یک عذاب همراه است. ور رفتن دائمی با میکروفون و ساعتش و نوع قرارگیری اش بر روی صندلی می تواند موید این استدلال باشد که جمشیدی در این بخش راحت نیست. او حتی تمرکز کافی را برای اجرا ندارد. به َعنوان مثال در این قسمت وقتی کوثری از خاطره ای اولین فیلمش در سال ۶۹ صحبت می کند و بلافاصله می گوید که آن موقع ۵ ساله بوده است، جمشیدی به صحبت او بی توجه نشان می دهد و چند ثانیه بعد از او می خواهد تا سالی که فیلم <<بهترین بابای دنیا>> را بازی کرده بگوید! او شوخی را چاشنی سوالش می کند و به کوثری می گوید اگر تاریخ را بگوید سنش لو می رود، در صورتی که کوثری چند ثانیه قبل خودش به این موضوع اشاره کرده بود!

  • خلاقیت در گفت وگو (۴ ستاره از ۵ ستاره)

در قیاس با گفت وگوی برنامه ی قبلی (یعنی امیر آقایی) مصاحبه ی کوثری جذاب تر است. گفت وگو در پیش گو براساس یک سناریوی کاملا از پیش تعیین شده جلو می رود. در مقابل مجری سوالاتی قرار دارد و او مکلف است تا این سوالات را با تربیت معین از مهمان بپرسد. برای همین جایی برای خلاقیت او وجود ندارد. مصاحبه با کوثری اما روند متفاوت تری را طی می کند. کوثری شروع می کند به تعریف خاطره. خاطره از مرحوم عزت الله انتظامی، خاطره از مرحوم خسرو شکیبایی، خاطره از مادربزرگش و حتی خاطره از تصادفش. او که به علت سابقه ی تئاتری اش ارتباط با تماشاگران را بلد است، وقتی در ابتدای مصاحبه فیدبک خوبی از تماشاگران می گیرد و آن ها را همراه با خود می بیند، با هوش خود روند مصاحبه را به سمتی می برد که در آن تسلط دارد. یک فرمول جواب پس داده شده: خاطره بگو و تماشاگران را تحت تاثیر قرار بده. جمشیدی در این بخش مثل اجرای قبلی اش عقب تر می ایستد و سعی می کند اکت ندهد و فقط با لایک و دیسلایک صحبت های مهمان را تائید کند! کوثری با سناریوی خودش باعث می شود تا در این قسمت گفت وگو رنگ وبوی دیگری بگیرد. چیزی که در تدوین برنامه هم به وضوح دیده می شود. درحالی که در برنامه ی قبلی تنها ۱۰ دقیقه مربوط به گفت وگوی امیر آقایی بود اما در این برنامه کوثری نزدیک به ۲۰ دقیقه درباره ی گذشته صحبت می کند.

برای خواندن مقاله کامل کلیک کنید.

منبع:رضا براتی

تحلیل برنامه‌ی اینترنتی شباهنگی با اجرای حامد آهنگی

به قلم امین محمدی: تحلیل برنامه اینترنتی پیشگو

برنامه ,ی ,کوثری ,کند ,جمشیدی ,خاطره ,می کند ,برنامه ی ,در این ,می شود ,جمشیدی در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


اخبار دیجیتال مارکتینگ poonehflor nimaerayaneh {افسانه هاي ققنوس عاقل}مبارز11 مرکز اینترنت دانلود فیلم|دانلود سریال|دانلود آهنگ جدید|دانلود موزیک|رسانه چوپز برنامه ریزی تضمینی کنکور،کنکور تضمینی Jason's blog فایل استور کاربرد فناوري و اطلاعات